Voorwaarden

De artikelen worden naar beste kunnen beschreven.
De boeken in de Winkel zijn tweedehands, tenzij ze uitdrukkelijk als nieuw worden gepresenteerd.
Bij de beschrijving van de boeken wordt de staat waarin ze verkeren naar waarheid vermeld. Bedenk dat naarmate een boek ouder is, het meer slijtage heeft ondergaan, zoals verkleuring van het papier.
Is er toch iets niet duidelijk of heb je een andere vraag, mail me gerust: info@DeWinkelvanJeanne.nl. Ruilen is namelijk niet mogelijk.

De horloges en klokjes worden met lopende of met nog niet-geactiveerde batterij verkocht. Hoe lang batterijen werken, kan niet worden gegarandeerd.
Mocht van een horloge of klokje op het moment van bestellen de batterij leeg zijn, dan krijg je een email waarin korting wordt aangeboden.

Van sommige artikelen is slechts 1 exemplaar aanwezig of een beperkt aantal. Als je van een bepaald artikel meer exemplaren wilt, zet dat dan op het bestelformulier bij de Opmerkingen. Je krijgt dan bericht hoeveel je ervan kunt bestellen.

De verkoopprijs is exclusief verzendkosten. Hoeveel die bedragen staat steeds bij het artikel vermeld en ook of het volgens de PostNL-criteria om een brief (kan door de brievenbus) of een pakje (kan niet door de brievenbus) gaat.

Als je meerdere artikelen bestelt, kan dit de totale verzendkosten lager maken. De uiteindelijke verzendkosten worden aangegeven bij de bevestiging van de bestelling.

Bij bestellingen vanaf 45 euro rekenen wij geen verzendkosten.
Die nemen wij dan voor onze rekening.

De op de site vermelde verzendkosten gelden alleen binnen Nederland. Neem voor verzending naar het buitenland van tevoren even contact op.

Zodra je besteld hebt, krijg je per e-mail een automatische bevestiging.
Binnen een dag ontvang je een e-mail met de rekening en het banknummer waarop je het bedrag kunt overmaken.

Artikelen worden veertien dagen voor je gereserveerd. Als je betaling dan nog niet binnen is, vervalt de reservering en komen ze weer in de verkoop.

Na bijschrijving van het bedrag op de bankrekening worden de goederen binnen twee werkdagen via PostNL verstuurd.

Verzending onder rembours is gezien de hoge extra kosten en de waarde van de goederen niet mogelijk.

De ontvangst van het geld en de verzending van de gekochte artikelen worden per e-mail bevestigd.

De Winkel van Jeanne is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nr. 37097243.